A, KAD JE IZRONILA… Šta nam radi Kejt i „Sports ilustrejtid“ pa to je strašno! (VIDEO) A, KAD JE IZRONILA… Šta nam radi Kejt i „Sports ilustrejtid“ pa to je strašno! (VIDEO)
Jedna od najlepših holivudskih glumica sveta, Kejt Apton, koja je verena za bejzbol zvezdu Džastina Verlandera, još jednom je dokazala zašto zaslužuje epitet najlepše... A, KAD JE IZRONILA… Šta nam radi Kejt i „Sports ilustrejtid“ pa to je strašno! (VIDEO)

Jedna od najlepših holivudskih glumica sveta, Kejt Apton, koja je verena za bejzbol zvezdu Džastina Verlandera, još jednom je dokazala zašto zaslužuje epitet najlepše devojke jednog sportist, ali i najlepše žene sveta.

Kejt je za poznati časopis Sport Ilustrejtid uradila video editorijal koji je preznojio mnoge muškarce gledajući. U seksi kupaćem kostimu koji posebno ističe njene obline i idealno telo u jednom momentu je izašla iz bazena, mokra podigla ruke oko glave za jednu od najseksipilnijih scena koje su mogle da se vide u skorije vreme.

Za Kejt neki pričaju i da nije klasična mršavica među glumicama, neki smatraju i da ima koji kilogram viška, ali teško da će bilo ko tako da misli kada pogledaj ovaj video.

Telegraf.rs

Trenutno nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *