CRNOGORCI PIŠU: Bogdanović je mogao da igra za nas CRNOGORCI PIŠU: Bogdanović je mogao da igra za nas
Mogao je Bogdan Bogdanović da igra za selekciju Crne Gore. Tako tvrdi crnogorski portal “Antena M” u tekstu uz koji je priložena njegova fotografija... CRNOGORCI PIŠU: Bogdanović je mogao da igra za nas

Mogao je Bogdan Bogdanović da igra za selekciju Crne Gore. Tako tvrdi crnogorski portal “Antena M” u tekstu uz koji je priložena njegova fotografija iz mlađih dana.

– Šteta što ovaj dečak nije zaigrao u dresu države kojoj je pripadao srcem. Dva prsta u obliku slova “L” nedvosmisleno to potvrđuju. Kada je imao 16 godina, dobio je poziv da zaigra za Crnu Goru. Tada je pozvan i njegov brat od tetke Miloš Ćuković – navode na početku teksta.

Objašnjavaju šta se onda dogodilo.

– Đuković se odazvao pozivu, došao na pripreme, ali je lom ruke brzo okončao njegovu košarkašku karijeru. Posvetio se studijama potom i završio prestižnu biznis akademiju u Londonu. Bogdana je po rečima jednog od aktera tih dešavanja istaknuti stručnjak, poreklom iz Crne Gore, doveo iz KK Žitko u Partizan, ali uz uslov da prihvati poziv reprezentacije Srbije. Ostalo je istorija i još jedna priča kako mala Crna Gora olako prepušta drugima velike igrače – poručuju u tekstu i žele Bogdanu puno sreće u NBA ligi što je zaslužio i igrom i ponašanjem.

Novosti.rs

Trenutno nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *