Sportmagazin

Ona je najbolja, najbrža, najdelotvornija, jednostavno jedina, koja će za kratko vreme skinuti jako puno masti sa vašeg tela! PROČITAJTE text do kraja, jer...

keto dijeta iskustvaOna je najbolja, najbrža, najdelotvornija, jednostavno jedina, koja će za kratko vreme skinuti jako puno masti sa vašeg tela! PROČITAJTE text do kraja, jer smo sigurni da ćete nakon čitanja krenuti sa ovom dijetom bez razmišljanja! Ona je najbolja, najbrža, najdelotvornija, jednostavno jedina, koja će za kratko vreme skinuti jako puno masti sa vašeg tela!

keto dijetaPROČITAJTE text do kraja, jer smo sigurni da ćete nakon čitanja krenuti sa ovom dijetom bez razmišljanja! Kako to da je toliko delotvorna? Keto dijeta postoji od 1924. godine i koristila se protiv raznih bolesti, infekcija, kako neki kažu da bukvalno vrati telo na početak, kao da se resetovalo!

keto dijetaMeđutim ovaj način ishrane je izuzetno jednostavan za korišćenje i neverovatno je kako napada čisto salo, da bukvalno imate na trenutak osećaj da vam se mrvi telo!

keto dijeta

Ketogena dijeta se zove zato što se nakon 24 h neunošenja ugljenih hidrata, telo upada u KETOZU, a to ćete znati po zadahu iz usta, koji će biti neprijatan, a vi ćete imati čudan ukus u ustima!

Ono što će još uraditi za vas, skidaće salo, a čuvaće mišić, tako da kad bude prošlo 7 ili mesec dana, moći ćete da vidite svoje trbušnjake verovali ili ne! Poenta dijete je umanjeni do skoro uopšte ne unošenje UGLJENIH HIDRATA, ali NIKAKO!

Ono što možete da unesete jesu proteini, zeleno povrće, i zdrave masti, jaja i ostalo! Ali samo prvih 6 dana je ovako, onda sledi obrt sedmi dan! Za početak, morate da pijete 3,5 litra vode MINIMUM! Za ljude koji vežbaju, bilo da šetaju, trče ili bilo kakva druga aktivnost, moraju da dodaju još jedan litar, znači 4,5 litra vode dnevno!

keto dijeta

—- Recimo da ste ustali, popili 2 čaše vode! Zatim pojedete 3 kuvana belanca i jedno zumance, sa kockom sira i zelenom salatom! Ručak bi bio, piletina pečena sa jako malo ulja, ili barena, uz neku salatu, recimo jedan paradajz i zelena salata prelivena maslinovim uljem i kockom sira!

Za večeru možete da pojedete ribu (konzerva, ili pripremljena najbolje) uz salatu neku zelenu ili uz brokoli bareni! VESTI O SVIM DIJETAMA MOŽETE PROČITATI DIREKTNO NA SAJTU KAKO-SMRŠATI.COM klikom OVDE! E ovako bi odprilike ozgledao jedan dan. Naravno treba negde ubaciti neku aktivnost da biste ubrzali metabolizam i sagorevanje masti tokom dana i noći!

Sve vrste mesa (Svinjsko manje više, ali ajde da kažemo nemasno svinjsko pečeno, kuvano)! Sireve, ali u manjim količinama, najbolji sir na ovoj dijeti je Ella sir, neke vrste tvrdih kačkavalja. Povrće: Zelena salata, kupus, brokoli, celer, špargla, luk, paradajz, karfiol, kelj, spanać, rukola, krastavac, prokelj… Uglavnom zeleno i puno vlakana povrće!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *