Sportmagazin

Liposukcijska dijeta je dijeta bez gladovanja kojom se ubrzava metabolizam te pokreće proces trošenja masti. Poseban način prehrane podrazumijeva hranu bogatu bjelančevinama. Liposukcijska prehrana...

liposukcijska dijeta sta jestiLiposukcijska dijeta je dijeta bez gladovanja kojom se ubrzava metabolizam te pokreće proces trošenja masti. Poseban način prehrane podrazumijeva hranu bogatu bjelančevinama. Liposukcijska prehrana omogućuje tijelu da se hrani vlastitim rezervama masnoće i zbog čega djeluje po prirodnim procesu metabolizma masnoća.

liposukcijska dijeta jelovnik

Takođe, kada su u pitanju slatkiši, akcenat je na konzumiranju prirodnih šećera, da, kojih ima u voću, ali to ne znači da ne možete napraviti i neki zdrav kolač, ako ste već ljubitelj slatkih jela. I eto vama ukusnog i zdravog deserta!

Moguće nuspojave su glavobolja, loš zadah, zatvor i nadutost. Ipak, tvrdi se da je to prirodno i da kratko traje, dok se organizam ne navikne na nov način ishrane. Kao i kod bilo koje druge dijete, prvih dana možete očekivati i malaksalost i glad, ali i to je privremeno.

U svakom slučaju, postoje savetovališta i centri za ovu vrstu dijete i uvek se možete posavetovati sa stručnjacima da prilagode dijetu vašim potrebama, telesnoj težini i stanju kompletnog organizma. Uzimajući sve navedeno u obzir, na vama je da se preispitate i razmislite da li ste spremni na ovakvu vrstu dijete.

Liposukcijska ishrana nije namenjena onima koji ne mogu da je fizički ili psihički sprovedu u celini; zato pre počinjanja uradite sve potrebne analize i posavetujte se sa lekarom. Ona je dobar i potvrđen način za uspešno gubljenje kilograma za kratko vreme ali zahteva disciplinovanost i upornost. Zato razmislite i budite čvrsto odlučni pre nego što započnete sa ovim tretmanom.

Liposukcijska ishrana je revolucionarna metoda pomoću koje za samo 10 dana možete da smršate čak 10 kilograma! U pitanju je hit dijeta koja je postala veoma popularna u celom našem regionu, pa i šire. Zahvaljujući njoj, brojne poznate ličnosti su uspele da koriguju svoju liniju i reše se suvišnih masnih naslaga.

Za sve to zaslužan je Kenan Mandra, nutricionista iz Bosne i Hercegovine koji tvrdi da se moramo vratiti iskonskim načinima ishrane. Tačnije, trebamo se rešiti industrijske hrane, a ponovo jesti meso, ribu, jaja, sireve i domaće namirnice.

liposukcijska dijeta sta jesti

Iako vam to sigurno zvuči neverovatno, istina je da je hrana bazirana na žitaricama prepuna aditiva, šećera i veštački sintetisanih hormona koji su najzaslužniji za sve veću pojavu gojaznosti među populacijom. Upravo zbog toga, nastala je ova izvanrenda metoda — svojevrsna liposukcija bez noža.

Ukoliko ste se odlučili da promenite svoje prehrambene navike, u nastavku saznajte šta je liposukcijska ishrana, kakva je dijeta u pitanju, kakve rezultate možete da očekujete i da li je adekvatna za vas. Pre svega, potrebno je da znate da je svaka dijeta različita i da nije primenjiva na svakoj osobi.

liposukcijska dijeta jelovnik

Ipak, detaljnom kliničkom analizom, nutricionista Kenan Mandra uspeo je da usavrši dijetoterapijski tretman pomoću kojeg se metabolizam „budi“ i ubrzava svoj tad. Tokom ovih 10 dana, u organizmu se pokreće proces sagorevanja masti. Upravo zbog toga, liposukcijska ishrana je odličan način da vaše telo prestane da taloži masne naslage, već da ih troši i izbacuje višak.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *